Fizetési és kézbesítési lehetőségek


Fizetési lehetőségek

A megrendelt terméket az alábbi módokon fizetheted ki:

SZÁLLÍTÁSI ÉS FIZETÉSI MÓDOK
Banka prevod

Számlaszámra történő banki átutalással:

- Az összeg teljesítésének leggyakrabban alkalmazott módja megrendelés esetén
- Az összeg a számlánkon 1 – 2 munkanapon belül jóváírásra kerül

GoPay

Bankkártyával online:

GoPay

- Az összeg teljesítésének leggyorsabb módja
- A beérkező összeget pár percen belül hozzárendeljük a megrendeléshez
- Visa és Mastercard kártyákat fogadunk el

Na dobierku

Utánvéttel:

- Legfeljebb 9990 Ft értékű megrendelésnél
- Az ár 690 Ft-tal emelkedik

  • Az első opció kiválasztása esetén - banki átutalás a számlánkra – egy e-mailt küldünk a megrendelés leadása után, melyben tájékoztatunk az utaláshoz szükséges információkról, mint a számlaszám, a fizetendő összeg, illetve a megrendelés száma. Miután a befizetett összeg jóváírásra kerül a számlánkon, azonnal feldolgozzuk a rendelést, és a számlával együtt postázzuk azt, melyről szintén küldünk egy értesítő e-mailt.
  • A második opció a leggyorsabb megoldást kínálja, online bankkártyás fizetéssel az összeg pár perc alatt jóváírásra kerül a számlánkon. A fizetést megelőzően a weboldalunk átirányít egy fizetési oldalra, ahol a bankkártyád adatainak megadásával teljesítheted megrendelésed összegét.
  • Amennyiben a rendelésed nem haladja meg a 9990 Ft-ot, akkor az utánvétes fizetést is választhatod. Ebben az esetben a rendelést azonnal feldolgozzuk, majd kiszállításkor a postán fizetheted ki az összeget és veheted át a csomagot. Az utánvét esetében a postaköltség árához 690 Ft felárat számolunk fel.

A kézbesítés módja

Az egyik nagy előnyünk a gyors nyomtatás azon termékek esetében, amelyekkel rendelkezünk a belső raktárunkon. Amennyiben ilyen terméket rendelsz 14 óráig, azt még aznap elkészítjük és postára adjuk. Az alábbi táblázatban megtalálod a kézbesítési módok intervallumait és árait.

  • A csomagok gyors kézbesítéséhez a Magyar Posta Logisztika (MPL) házhoz szállítást javasoljuk, mely esetében egy napos időgaranciával szállítunk - másnapra. Amennyiben az MPL házhoz szállítást választod, SMS értesítést kapsz majd a telefonodra a szállítással kapcsolatos információkról. A kézbesítést a posta kétszer kísérli meg, a második átvétel meghiúsulása esetén a postán veheted át a csomagodat.
  • Amennyiben a Postán maradó szállítást választod, a rendeléskor megadott postára küldjük a csomagot, melynek szállítási ideje 1-2 munkanap.
  • A Magyar Postáénál kedvezőbb díjazású, ugyanakkor lassabb megoldásként a Csomagküldő.hu szolgáltatását is választhatod. Ebben az esetben 2-3 munkanap elteltével veheted át a megrendelésedet az általad kiválasztott és hozzád legközelebb eső átvevőhelyek valamelyikén.
  • Mindhárom kézbesítési mód esetén lehetőséged van az utánvétes fizetés kiválasztására.
  • Amennyiben rendelésed összege meghaladja a 9 900 Ft-ot, nem számítunk fel postaköltséget.
  • A belső raktárunkon nem elérhető termékek választása esetén (ezt rendelés leadásakor láthatod a tervezőben), 5-7 munkanap elteltével postázzuk a csomagot.


Fizetéssel, szállítással kapcsolatos kérdések és probléma esetén ügyfélszolgálatunk a rendelkezésedre áll munkanapokon 7:30 és 15:30 óra között a
 061/6333669, 0620/2585825 telefonszámokon, illetve az info@kreativator.hu címen.

Saját terméket tervezek

szállítás másnapra MINŐSÉGI DIREKTNYOMTATÁS AJÁNDÉK A RENDELÉSHEZ Akár 50% mennyiségi kedvezmény